06 - 52356543
info@inrichting-advies.nl

Office2organize

Presteer beter met Office2Organize!

Office2Organize brengt samen met jou (weer) rust, ruimte en overzicht op je werkplek of kantoor, zodat jij efficiënt kunt werken. Zo krijg je meer gedaan in minder tijd en dat is winst voor jouw bedrijf. Of je nu sinds een paar jaar in een nieuw pand zit, of al jarenlang in hetzelfde pand werkt, het is goed om met regelmaat eens flink ‘de bezem erdoor te halen’. Dat zorgt voor betere prestaties en meer efficiency.  

Rust, ruimte en overzicht

Je werkt dagelijks met hart en ziel aan je onderneming. Je bent er voor je klanten, rent van hot naar her en komt er niet aan toe om je werkplek netjes, opgeruimd en georganiseerd te houden. Je hebt er gewoon geen tijd voor. En toch… als je echt ‘meters’ wilt maken, dan heb je rondom rust, ruimte en overzicht nodig. Maar waar begin je? Office2Organize helpt je graag en goed. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Efficiency

Een rustige, opgeruimde en goed ingerichte werkplek maakt dat je je werk goed en prettig kunt doen. Dat is meer dan comfortabel meubilair alleen. Het gaat om kastruimte, om plekken waar je spullen bewaart en weer terug kunt vinden; het gaat om op een efficiënte manier gebruik te maken van de ruimte waar jij je brood verdient. Ik kan je helpen bij het op een efficiënte manier inrichten van je werkplek, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar je spullen, je papieren of andere zaken die je nodig hebt om je vak uit te oefenen.

Efficiënte werktijd

Een dag heeft maar 24 uur. Die 24 uur kun je niet allemaal aan je werk besteden, al zou je dat soms nog zo graag willen. Office2Organize helpt je om je beschikbare werktijd zo efficiënt mogelijk te benutten.

Meer verdienen = winst

Hoe efficiënter je werkt, hoe meer omzet je kunt maken. Immers: je hebt meer uren tot je beschikking en kunt zo nog meer klanten bedienen. Dat is mooi. Dat is goed voor je business.

Meer tijd voor jezelf = winst

Natuurlijk betekent tijdwinst aan de ene kant dat je meer tijd hebt om meer omzet te maken, om nog meer te verdienen dan je al doet. Daarmee heb je mijn dienstverlening al snel dubbel en dwars terugverdiend. Maar… je kunt de ‘gewonnen’ tijd ook gebruiken voor je ontspanning, voor meer tijd met je gezin, voor meer tijd voor jezelf en voor alle andere dingen die jij belangrijk vindt in het leven.

Wat je beweegreden ook is, ik help je graag om je efficiency te verhogen, zodat jij ‘winst’ boekt. Graag ga ik met jou een jaarcontract aan; een servicecontract waarbij ik op gezette tijden bij je langskom en je help om je kantoorplek (weer) op orde te brengen én vooral te houden. Dat levert je rust, ruimte en overzicht, zodat je nog productiever en efficiënter kunt werken. Meer weten? Mail mij voor een vrijblijvende intake!

Office2organize
Elise van Heerde
06-28040183
elise@office2organize.nl