06 - 52356543
info@inrichting-advies.nl

Present-it voor zichtbaar beeld en verstaanbaar geluid

Present-it logo png

Prettig en efficiënt werken met audiovisuele middelen. Daar gaat het om bij Present-it. Duidelijk communiceren. Uw bedrijf of instelling goed zichtbaar maken voor de buitenwereld en voor uw klanten. Maar veelal wordt presenteren of communiceren met beeld- en geluidsapparatuur gezien als moeilijk of omslachtig. Present-it helpt u om met de juiste audiovisuele oplossingen goed en eenvoudig te communiceren.

Audiovisuele apparatuur voor vergaderen

Vergaderen moet doeltreffend zijn en moet zo min mogelijk tijd kosten. Tijdens de vergadering wilt u snel en duidelijk documenten, tekeningen en gegevens kunnen laten zien. In de ruimte waar vergaderd wordt, maar ook bij de medewerkers die buiten de deur zijn. Video-conferencing en collaboreren (letterlijk: samenwerken) zijn voorbeelden van audiovisuele oplossingen die tijd en dus geld besparen.

Vergaderruimte met beeldscherm

Digiborden en touchscreens

Digiborden, touchscreens en computers zijn inmiddels al ruim 15 jaar heel gewoon in de klaslokalen. Ze zijn hét middel om de wereld bijna letterlijk in het lokaal binnen te halen. Alle kennis die leerkrachten gebruiken in de klas staat online en wordt met een computer of tablet opgehaald.

Audiovisuele middelen bieden veel extra mogelijkheden die het lesgeven nóg makkelijker maken. Present-it kent het onderwijs goed en deelt deze kennis graag, zodat we niet alleen leverancier zijn van de audiovisuele middelen en Pc’s, maar we helpen de leerkrachten ook om deze optimaal in te zetten in de lessen. Dat kan bijvoorbeeld met training door een ervaren onderwijsman.

Verhuur van audiovisuele apparatuur

Wanneer u meer apparatuur nodig heeft voor een evenement of een vergadering heeft Present-it de audiovisuele materialen in huis. Wij verhuren nette en hoogwaardige apparatuur voor beurzen, vergaderingen en presentaties. Ook apparatuur voor sport- en culturele evenementen binnen en buiten verzorgen we graag voor u.

Voor Present-it houdt het niet op bij het plaatsen en weer ophalen van de materialen. We helpen u ook om het zo goed mogelijk in te zetten.

Meer weten? Kijk op www.present-it.nl.