06 - 52356543
info@inrichting-advies.nl

Lichttotaal

Duisternis is niets voor ons. De mens voelt zich het prettigst in het licht. Dus maken we lampen om de duisternis te verjagen. Toch is een lamp vaak niet hetzelfde als daglicht, terwijl we juist dat het allerprettigst vinden. Daarom ontwikkelde Lichttotaal in eigen beheer de IRIS LED-daglichtlamp. Zo brengen we het daglicht in iedere kantoor- en werkruimte.

Optimale verlichting met IRIS

Of het nu gaat om een kantoor, laboratorium of praktijk, het LED-paneel IRIS biedt optimale verlichting om uw werkzaamheden op hoog niveau uit te voeren. Omdat we snappen dat uw personeel niet massaal in het plantsoen kan werken, brengen we het plantsoen naar uw kantoor. IRIS is een speciaal ontwikkeld verlichtingssysteem dat de ideale daglichtomstandigheden naar het kantoor brengt. Geen kunstmatig licht, maar nagenoeg natuurlijk daglicht. Het LED-paneel IRIS is perfect afgestemd om uw werkruimte natuurlijk te verlichten.

Onze verlichting verbetert het algeheel welbehagen en welbevinden van mensen in een kantooromgeving aanmerkelijk. Dat levert niet alleen gezonder en gemotiveerder personeel op, maar brengt u als bedrijf ook een fikse besparing. Dan hebben we het niet alleen over de directe energiebesparing door het toepassen van efficiëntere verlichting, maar ook over verlaagd ziekteverzuim en een hogere productiviteit; een omgeving waarin het duurzaam en prettiger is om in te werken. Dat is een win-win voor iedereen.

Meer weten? Kijk op www.lichttotaal.nl